HVALP TIL VOKSEN starter igen nye hold den 22.02.2020. Adfærdskonsultationer og Enetimer efter aftale.
Open
X

Tilmelding – Hundetræning.

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig et kursusforløb og betale online eller ved bankoverførsel. Når du har sendt din tilmelding, sendes der en bekræftelse til din mail. Ca. 1 uge inden holdstart fremgår tidspunkter for den endelige Træningskalender, og er der ændringer i forhold til det planlgte, fremsender jeg ligeledes en mail. Foretages betaling ved bankoverførsel, bedes denne foretaget til reg. nr. 7932 kontonr. 0004038888 inden holdstart. Derefter er tilmelding bindende.

Et kursusforløb går over 7 træningsgange, og på holdene Hvalpe/Begyndere indeholder træningen endvidere spor og aktivering, samt en teoriaften uden hund. På holdet Fortsættere/Let øvede arbejder vi med stabilitet og sikkerhed i øvelserne, lærer en masse nye, samt har fokus på lineføring og miljøtræning.

Der er mulighed for, hvis der er plads på holdet, kun at tilmelde sig enkelte træningsgange, hvis du ved tilmelding ved, at der er dage, du ikke kan deltage. Det bedre at komme en gang mindre, end slet ikke at komme.

Endvidere tilbyder jeg også Individuel træning / Enetime, som enten kan være hjemme hos dig eller på træningspladsen. Eneundervisning kan være en fordel, hvis der er bestemte træningsproblemer, du gerne vil have løst, eller hvis du ønsker mere intens træning.

Holdopdeling

Hvalpe/Begyndere – Små racer – Er for hvalpe, unghunde og voksne begyndere af små og mellemstore racer, der ikke tidligere har deltaget til hundetræning hos Hvalp til Voksen.
Hvalpe skal have fået 1. basisvaccination.
Hvalpe/Begyndere – Store racer – Er for hvalpe, unghunde og voksne begyndere af store racer, der ikke tidligere har deltaget i hundetræning hos Hvalp til Voksen.
Hvalpe skal have fået 1. basisvaccination
Fortsættere og Let øvede – Er for hunde, der har deltaget på holdene Hvalpe/Begyndere hos Hvalp til Voksen.
Øvede – Er for øvede hunde, der har deltaget på holdet Let øvede.

Er du i tvivl hvilket hold du skal tilmelde på, er du velkommen til at kontakte mig. Se eventuelt Træningskalender for yderligere informationer.

Priser og tilmelding

Holdtræning – Enkelt timer

110 kr. / time
  • Her kan du tilmelde flere enkelte træningsgange jvf. ovennævnte holdopdeling.
  • Angiv venligst, hvilke datoer du kan komme.

Tilmeld

Alle priser er inklusiv moms.